Home
woonideeen
webwinkel
onderdelen
CONTACT
06 2293 9062
[email protected]

Wat kun je met Lundia allemaal doen?


Thuis. Dat is helemaal jouw plek. Waar je vrij bent en alles klopt. En met Lundia kan dat, want over Lundia kasten, binnendeuren en vloeren is net even wat beter nagedacht. Je kiest de basis die bij je past en met alle kleuren en details maak je het helemaal naar jouw smaak. Zo kun je eindeloos variëren tot je ziet: dit ben ik!

Lundia in uw winkel

Winkeliers gebruiken het unieke reksysteem voor hun winkelinrichting. Waarom? Sterke, eenvoudige montage, modulair, verplaatsbaar en substainable.

Lundia in uw huis

Niets aan toe te voegen. Lundia Original is beroemd met verschillende functies in allerlei vormen en ontwerpen. Geschikt voor alle soorten kamers in huis, op kantoor en overal waar vraag naar opslag is.

Lundia in uw kantoor

Kantoor aan huis, studeerplek, studentenkamer, thuiswerken, aan elke werkplek worden weer andere eisen gesteld. Omdat Lundia maatwerk kan bieden op het gebied van bovenbladen is bijna elke oplossing mogelijk.

De mogelijkheden zijn onbeperkt

Inloop kasten zijn perfecte kamerverdelers in slaapkamers. Inloopkasten lijken vaak een onmogelijke droom, maar met het juiste ontwerp is het vaak toch mogelijk. De combinatie kamerverdeler en inloopkast zorgt dat je massa’s kleren, schoenen en accessoires kwijt kunt.

Uw boekenkast, jouw boekenkast

Gun uw boeken een boekenkast op maat van Lundia. Hoge smalle vakken of lage brede. 

Een boekenkast diep genoeg voor kunstboeken of alleen voor pocket maten.

Lundia voor uw garderobe

Je bent al een tijdje op zoek naar de ideale garderobekast voor al jouw kleding, vooral omdat er steeds meer spullen bij komen die wel een mooi plekje kunnen gebruiken. 

Lundia in uw kinderkamer

Lundia Original biedt een scala aan kindermeubelen voor de kinderkamer aan. Of het nu gaat om de kamer voor uw baby, peuter/kleuter of tiener. Bij elke fase van uw kind zijn er andere meubelen nodig.

Lundia is maximaal inzetbaar

Lundia ontstaat in 1949, als de Zweedse ontwerper Harald Lundqvist de Nederlandse meubelmakers Heinen en Colebrander enthousiast weet te maken voor zijn stellingkasten en opbergsystemen, gebaseerd op zijn gepatenteerde hout-penverbinding.

Lundia in uw magazijn

De Lundia magazijnstellingen zijn al jaren populair bij magazijnen van bedrijven en winkels. Maar ook andere organisaties hebben het unieke concept van Lundia omarmd voor het bewaren van hun bedrijfsgoederen en producten.

Lundia werkplekken, thuis of op kantoor

Kantoor aan huis, studeerplek, studentenkamer, thuiswerken, aan elke werkplek worden weer andere eisen gesteld. Omdat Lundia maatwerk kan bieden op het gebied van bovenbladen is bijna elke oplossing mogelijk.

Uitgebreide collectie voor in uw huis

Lundia Original heeft een uitgebreide collectie aan kasten en meubels voor in uw huis. Met het geavanceerde opbergsysteem kan elk gewenst meubel gerealiseerd worden. Het opbergsysteem dat gemaakt wordt van massief hout is in de hoogte, breedte, diepte en met de vele accessoires aan te passen tot elk soort meubel. Kindermeubelen, wandkasten, hoogslapers, kledingkasten, boekenkasten, vitrinekasten en méér.

Lundia garderobekasten op maat

Strakke belijningen, modern en stijlvol zijn zeker op deze garderobekasten van toepassing. Een aanwinst voor je slaapkamer: een garderobekast is nog nooit zo mooi en functioneel geweest. De details maken deze kasten uniek. Houd je van helemaal strak of juist van kristallen handgrepen, de garderobekasten van Lundia hebben het allemaal.

De vertrouwde kwaliteit van Lundia.

De vertrouwde kwaliteit van Lundia is een combinatie van opbergen en etaleren.

STERK & STABIEL

UNIEK IS DE STERKTE EN STABILITEIT VAN HET SYSTEEM, DRAAGCAPACITEIT TOT 60 KG (AFHANKELIJK VAN DE GROOTTE).

OVERAL TOEPASBAAR

GESCHIKT VOOR ALLE SOORTEN OPSLAG BEHOEFTEN IN HUIS EN UW BEDRIJF

DOE HET ZELF

UNIEK DOEHETZELF BEVESTIGINGSSYSTEEM. BOUW DE KAST MET BEHULP VAN STANDAARD VERBINDINGSELEMENTEN

Bekijk onze collectie

Snel naar

HomeLundia woonideeenNaar de Lundia winkelLundia onderdelen

Wie zijn wij?

Onze productenContact

Service

HomeAlgemene voorwaarden

Het concept

Hoe het begonOver ons

Vraag het ons

Nationaal Lundia Centrum
Conventstraat 21
6701 GA Wageningen
KvK 30147334

Zeker weten dat uw onderdelen
op voorraad zijn?
Bel 06 2293 9062
[email protected]

Aangesloten bij

phoneenvelopehomecogstorephone-handset