Home
woonideeen
webwinkel
onderdelen
CONTACT
06 2293 9062
[email protected]

Bekijk onze gebruikte Lundia Collectie

Onze gebruikte Lundia Collectie

Lundia biedt jou een breed assortiment voor het vernieuwen van je interieur. Van de originele Lundia kasten tot innovatieve opbergoplossingen en van deuren tot laminaat.

Lundia een meubel dat bij je past

Lundia staat bekend om haar hoge kwaliteit meubels; van boekenkast tot bed en van
bureau tot kledingkast. Al het hout voor de Lundia-meubels is afkomstig uit Europese productiebossen, die op een duurzame manier worden beheerd en herbeplant. Het naaldhout staat minimaal 30 tot 45 jaar ‘op stam’ voordat de bomen worden gekapt en ze in ruwe planken bij de
fabriek worden aangeleverd. Duurzaam produceren staat bij Lundia hoog in het vaandel. Ieder onderdeel van uw Lundia kast wordt volledig volgens de FSC normen geproduceerd.

Lundia Original

Een massief houten basis kastsysteem dat uit te breiden is en eenvoudig in en uit elkaar kan. Geheel open of helemaal gesloten en alles er tussen: Deuren, laden, achterwanden en accessoires maken het mogelijk. Met vier dieptes, drie breedtes en maar liefst dertien hoogtes is duidelijk dat voor elke ruimte en iedere toepassing een
kast kan worden samengesteld. De transparante en dekkende kleuren zorgen ervoor dat iedere kast een persoonlijk beeld kan brengen.

Van tv-kast tot boekenkast

Op de eerste plaats is Original de ideale boekenkast. Daarnaast is een Original boekenkast modulair en flexibel. Schappen zijn vrij plaatsbaar en het systeem kan links, rechts, in de diepte en in de hoogte uitgebouwd worden, zonder storende dubbele staanders zoals we elders wel eens zien. Daarnaast kan met Original bijna elk meubel gerealiseerd worden. Van dressoir tot geavanceerd opbergsysteem. Van nachtkastje tot ideale kantoor werkplek. Original staat ook voor duurzaamheid. Original wordt al 60 jaar geproduceerd en gaat vaak generaties mee.

Flexibel woonsysteem

Het Lundia systeem is een flexibel
woonsysteem. Het is zo ontworpen dat
u het geheel kunt afstemmen op uw
eigen wensen. Het Lundia systeem
heeft als voordeel dat u het meubel
altijd kunt veranderen en aanpassen aan
uw woonwensen.

Snel naar

HomeLundia woonideeenNaar de Lundia winkelLundia onderdelen

Wie zijn wij?

Onze productenContact

Service

HomeAlgemene voorwaarden

Het concept

Hoe het begonOver ons

Vraag het ons

Nationaal Lundia Centrum
Conventstraat 21
6701 GA Wageningen
KvK 30147334

Zeker weten dat uw onderdelen
op voorraad zijn?
Bel 06 2293 9062
[email protected]aallundiacentrum.nl

Aangesloten bij

phoneenvelopehomecogstorephone-handset