Home
woonideeen
webwinkel
onderdelen
CONTACT
06 2293 9062
[email protected]

Hoe het begon

Lundia-producten zijn gemaakt om de tand des tijds te doorstaan ​​door een goede kwaliteit en uitgekiend ontwerp. De makers van Lundia zijn trots om de familietraditie voor te zetten als de innovators van Fins ontwerp en vakmanschap, als tegenreactie op de wegwerpcultuur. Lundia gebruikt alleen massief grenen uit natuurlijke ecologisch duurzame bossen.

Het Lundia Original systeem

Het Lundia Original systeem is ruim 70 jaar geleden uitgevonden door de Zweed Harald Lundqvist. Het was al meteen een unieke uitvinding vanwege de slimme, flexibele verbinding tussen de zijstukken en schappen waardoor de indeling van een kast snel en eenvoudig aangepast kan worden. Door de jaren heen is inmiddels gebleken dat Lundia destijds een werkelijk tijdloos kastsysteem heeft ontwikkeld. Bovendien staat de naam Lundia al jaren garant voor consequente kwaliteit en betrouwbare levering.

Lundia Original en meer

Inmiddels is het assortiment bij Lundia uitgebreid met maatwerkkasten en andere opbergoplossingen, die het aanbod nog completer maken. Naast kastsystemen worden er in de Lundia winkels nog een aantal andere producten verkocht: zoals tafels, stoelen, banken, schuifdeuren, bedden en woonaccessoires. Kijk voor ideeën en inspiratie op woonideeen.

Hoe te beginnen

Heeft u al een idee voor een kast, dressoir, commode, werkplek of iets anders in huis? Maak dan een ruwe schets van het idee en ga hiermee naar de Lundia winkel. Wanneer u een afspraak in de
winkel maakt weet u zeker dat men uitgebreid tijd voor u geeft. Wilt u eerst nog ideeën opdoen of advies inwinnen, kom dan naar onze winkel waar uw wensen kunnen bespreken.
Wij luisteren naar uw wensen en komen vaak met verrassende, maar altijd unieke oplossingen. Elk huis is uniek en met Lundia maakt u een passende oplossing.
Meet daarom alle maten van de kamer op en neem die mee zodat we met u in de winkel een meubel afgestemd op uw situatie kunnen samenstellen.

De basis van elke kast

Elk meubel begint bij Lundia Original mettwee zijstukken en een aantal schappen. De schappen zijn om de 5 cm in hoogte verstelbaar door de draagpennen te verplaatsen. Hier komt geen gereedschap aan te pas. Voor de stabiliteit heeft u aan de achterkant altijd een achterwand of een diagonaal nodig. Dit noemen we de schoring. Daarna kunt u naar eigen keuze deuren, laden of andere accessoires aan uw kast of meubel toevoegen. De basismaten Lundia Original is opgebouwd uit een aantal basismaten. Deze zijn oneindig met elkaar te combineren tot de oplossing
die u wilt.

Snel naar

HomeLundia woonideeenNaar de Lundia winkelLundia onderdelen

Wie zijn wij?

Onze productenContact

Service

HomeAlgemene voorwaarden

Het concept

Hoe het begonOver ons

Vraag het ons

Nationaal Lundia Centrum
Conventstraat 21
6701 GA Wageningen
KvK 30147334

Zeker weten dat uw onderdelen
op voorraad zijn?
Bel 06 2293 9062
[email protected]

Aangesloten bij

phoneenvelopehomecogstorephone-handset